Swap Saturday #5!

Hoi, 

Half november is alweer voorbij. Ik weet niet hoe het met jullie gaat, maar wat vliegt de tijd niet? Bizar! 
In ieder geval is het weer tijd voor de tweede swap van Nicole en mij met het super mooie pakket van Nicole! We verzinnen daarnaast thema's, sketches, kleurkaarten...noem maar op.
Deze keer is het uitgangspunt een sfeerfoto. Ik kreeg niet 1 idee maar heel veel ideeën bij deze foto. Twee heb ik er uitgewerkt.


Knus, warmte, hout, plaids....dat heb ik vertaald in deze kaart.
De koffiebekers zijn stempels van Simon Says Stamps. Deze heb ik deels gekleurd met Copics en deels gepaperpieced. De hartjes weer gekleurt en voorzien van een glitter/glans laagje.
Het rode geruiten papiertje was een inkoppertje samen met de houtnerf. 
Een deel van de cirkel geëmbosst met een print van een breisel. Ook het fineer wat in het pakket zat paste hier mooi bij. Strookjes, schuiven...en plakken maar!


Echt een foto voor dit weer niet?!

Het andere idee kwam door de plaid die je op het bed ziet liggen. Ik had net die gave stempel van Concord & 9th gekocht, deze kon ik mooi uitproberen ;-)


Deze stempel heb ik met Distress Oxide inkt gestempeld. Ik heb 1 kleurtje, want ik vond er niet zo heel erg veel aan, in eerste instantie, aan wat ik zoal voorbij zag komen met deze inkt....totdat ik op Nicole haar blog dit voorbeeld zag...Yes! Dat vind ik gaaf! Prachtig dat chalk effect op kraft. Zo komt de kleur veel beter tot zijn recht, gaaf!
Dus...1 kleurtje gekocht om het eens uit te proberen.
De tekst van de journaling wat bij de papiertjes van Simple Stories zat paste ook weer mooi bij de foto. Beide delen gemat op wit. Touwtje, houten embellie uit het pakket en nog een belletje, en zo was deze kaart snel klaar!


Ik heb het aldoor maar over het pakket, maar hier een foto van het pakket wat Nicole mij toe stuurde. Gaaf toch?!!
Heel nieuwsgierig wat Nicole zelf heeft gemaakt, maar dat zullen wel weer plaatjes van kaarten zijn denk ik zomaar. Klik je mee?!

Volgende maand alweer het laatste bericht met dit pakket, dat plaatsen we op

zaterdag 16 december

Groetjes Cornelie15 opmerkingen

Nancy Soetaert zei

prachtig pakketje, heerlijke kaartjes nav de sfeervolle foto!
fijn weekend
Nancy

Colien zei

Twee gave kaarten, op beiden heb je de sfeer van de inspiratiefoto goed neer weten te zetten! Gaaf pakket, hoor... daar weet jij wel raad mee...
grtz.Colien

Danielle zei

Prachtig, de distress op kraft. Ik vind die stempel van concord &9th ook zo leuk, ideaal voor winterse kaartjes. Je hebt de sfeer van de foto goed vertaald naar twee leuke kaartjes!

Sarah zei

Wat mooi gedaan. Zo sfeervol! Xx

Linda Visser - van der Velden zei

Erg leuk gedaan, mooi! Groetjes, Linda

Lia zei

Wat een gave uitwerkingen heb je gemaakt. Dat 'cosy' sfeertje springt eraf!
Lia xx

Marjan zei

Dit ziet er weer toppie uit, Cornelie! Ja, ik had dat eerst ook met de Oxides maar ben ook wel om gegaan.

Maartje zei

De tijd vliegt inderdaad, ik heb helemaal nog niet het gevoel dat we al zo ver in het jaar zitten. Mooie kaarten!! En de plaid stempel is geweldig.

Scraptastisch zei

Hoi Cornelie,
LEUK zeg swappen met Nicole! jullie hebben ook een stijl die jullie beiden heel goed aanspreekt en het geeft een zetje om mooie kaartjes te maken! Ze zien er allebei heel tof uit. Over een maand de kerstkaarten al versturen...hellup!!! Dat worden heel veel gekochte denk ik dit jaar...ook bij mij vliegt de tijd veel te snel! Fijn weekend hoor!
xx Gerie

Je@net zei

Mooi pakket kreeg je en wat een super leuke kaarten heb je ermee gemaakt, Cornelie!

Nicole Parmentier zei

He he eindelijk tijd om achter de computer te kruipen en een reactie te plaatsen.. Had wel meteen gekeken hoor vanochtend maar kan op mijn telefoon geen reacties plaatsen.
Super, supergaaf gedaan weer!! Ik dacht bij deze foto ook meteen aan de ruitjes stempel van Concord & 9th maar ja, die hebt ik niet hè... wellicht wil Sinterklaas hem een keer in mijn schoentje gooien. Maar affijn... Ik vind je kaarten dus weer geweldig, lekker dat knusse sfeertje op deze grijze dag! Hoop die leuke ruitjesstempel nog vaak bij je voorbij te zien komen. Was weer een zeer inspirerende en leuke Swap Saturday, ik kijk uit naar de volgende!! Fijn weekend nog en ja, we moeten maar een keer een knutseldate regelen samen!!

Ellen zei

Swappen is zo leuk! Nicole heeft voor een geweldig pakket gezorgd en jij voor twee hele gave kaartjes. Die sfeerfoto heeft jou echt geïnspireerd. Leuk om te zien.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gaaf pakket en inderdaad een heerlijke sfeerfoto als uitgangspunt. Je laat twee hele leuke kaarten zien Cornelie. Leuk zoals je aan het schuiven en stempelen bent gegaan.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Superleuk! Je kaart is totaal anders dan die van Nicole, maar wel duidelijk te zien dat de inspiratiefoto het uitgangspunt was. Ook de tweede met de plaid is gaaf. Ik heb een stempel met een kleiner patroon van een plaid, ook leuk voor zoiets...
Het pakket is geweldig zeg! daar kun je een boel leuke kaarten van maken.
GerJanne

Jantine zei

Mooie kaartjes, leuk naar aanleiding van de sfeerfoto!
En een hartstikke mooi pakket voor jullie uitdaging.
Veel plezier ermee.
Groetjes,
Jantine

Back to Top