Special Delivery!


Hoi!!

Er was een babytje geboren en voor zo'n speciale gelegenheid probeer ik altijd wel even een kaartje te sturen! Hoe leuk is het om dit soort kaartjes te maken?!
Mijn uitgangspunt voor dit kaartje was de leuke Pop Up alfabet set van My Favorite Things.


Op zoek naar een leuke basis mal kwam ik het autootje tegen en voor een jongetje leek mij dat wel een leuk begin voor op de kaart. Maar wat stop ik dan in zijn laadbak? Dat kan van alles zijn...maar al gauw dacht ik aan dat stoere babytje met zijn pet op en die enorme speen die mooi over het randje kan koekeloeren ;-)
Baby alleen vond  ik wat kaal en door de tekst 'special delivery' van Hero Arts (nu in de iDEE&post), kwam ik al snel op de envelop.
Uitlaatje heb ik zelf getekend. Erg milieuvriendelijk is het autootje niet ;-)


Verder wat randjes dessin papier van verschillende merken. Touwtje, wielen...en rijden maar naar het adres waar the new born baby woont!

Leuk als je weer langs kwam.

Groetjes Cornelie

11 opmerkingen

Rhodé zei

Wat een leuk kaartje voor de kleine Levi! Weer echt een kaartje van jouw hand, met al die details. En die uitlaat heb je prachtig getekend.

Ellen zei

Misschien niet milieuvriendelijk, maar wel superleuk!

martina's kaartjes zei

wat is dit leuk geworden ! mooi
grtjs,martina
x

Angelique zei

Hele leuke babykaart, grappig het autootje met de baby achterin.
lieve groetjes Angelique

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuk gedaan!! Mooi :). En altijd extra leuk, die persoonlijke kaartjes inderdaad! Groetjes, Linda

Colien zei

Heel leuk, persoonlijk kaartje, lekker stoer ook!
grtz.Colien

Nota Bene zei

Echt leuk, dit persoonlijke kaartje!
Groetjes, Nele

Maria V zei

Wat een leuk kaartje. Zo origineel van opzet met de baby en post in de laadbak. Zo grappig dat ik bij jullie de kaartjes voor Miranda allemaal tegen komt. Ik mag ze ook in het eggies bewonderen. Miranda vind het enig om zo verwent te worden. Fijn weekend.

Dora zei

Haha...wat een geweldige kaart. Erg leuk gedaan.

Stella zei

En alles klopt; zoals ik van je gewend ben:) Gave combi in kleur en design. Dat mannetje met zijn petje en speen; ahhhh...... :)

Miranda V zei

Zo leuk hoeveel aandacht je in het kaartje hebt gestopt! Milieuvriendelijk of niet... Ik vind hem fantastisch! Bedankt voor de leuke kaart voor mijn kleine meneertje.

Back to Top