Gezellige kadootjes!

Hoi!!

Vandaag rij ik naar Marit, die mij spontaan uitnodigde om ook gezellig aan te schuiven bij haar, en Judith en Stella. Nou dat leek mij een goed plan!
Omdat het bijna vakantie is, en voor sommige mensen is deze al begonnen, heb ik voor iedereen een aardigheidje mee genomen, en gezellig verpakt.


Voor iedereen een 'Jar', in gezellige kleurtjes, met daarin losse, groene muntthee.
Op de achterkant van het label heb ik een recept voor 'Ice Tea' geschreven, die je als deze klaar is, uit deze Jar kunt opdrinken ;-) Een vakantie momentje!


Labels gesneden met m'n Silhouette, en de teksten komen van de nieuwe stempelset van 
Verpakt in Kraft bags, en deze omgevouwen aan de bovenkant, touw, bloem en brad...klaarrrr!!

Ik heb zin in deze dag! Wat ga jij doen?

Groetjes Cornelie

11 opmerkingen

Evy G zei

Heel leuk gemaakt! Ik denk dat ik ook dringend eens zo'n jar moet kopen😂 Ze zullen vast blij zijn met je cadeautje! Maak er een hele fijne dag van!

Je@net zei

Wat een super leuke weggevertjes, Cornelie.
Fijne dag gewenst!

Marfien zei

Gezellige cadeautjes Cornelie, ben benieuwd wat je gaat "bijleren".

Rhodé zei

Leuke cadeautjes! Ziet er erg gezellig uit. Ben benieuwd wat je onsmakelijke vandaag gaat laten zien op je blog!

Dora zei

super leuk gemaakt. Veel plezier!!
Doe ze de groeten.

Kaartenkraam zei

Dat is hartstikke leuk geven, zo maak van je er iets feestelijks van! ik ben benieuwd wat jullie voor creatiefs gaan maken.
Zelf was ik van alles van plan maar het is bij het rijgen van een paar armbandjes gebleven want het is me giga in de rug geschoten :-(

groetjes van Ank

Ellen zei

Werken! Dat heb ik vandaag gedaan ;) Maar het was wel de laatste schooldag, dus nu ook hier vakantie. Wat zul jij een gezellige dag gehad hebben. Altijd zo gaaf om met anderen te knutselen. Je jars zien er supergaaf uit. Gezellige cadeautjes.

GerJanne zei

Wat een gezellige cadeautjes hebben gemaakt! Superleuk en vrolijk? Hier kwam ook gezellige post! Dank je wel ook voor de leuke extra dingen! Je bent echt een schat!
Hoop dat je heel leuke en vruchtbare dag hebt gehad! Ben benieuwd naar je verslag erover!
Groetjes,
GerJanne

Colien zei

Altijd gezellig om samen te knutselen en leuke cadeautjes heb je meegenomen, die vielen vast in de smaak! Je jars zien er zomers en vrolijk uit, mooi!
grtz.Colien

Mary zei

Wat een leuke coole zomerse kadootjes!!

Stella zei

En ik ben er zó happy mee; dit is zo'n gaaf cadeautje! Was supergezellig; ik was niet zo productief:) Maar hebwel een onwijs leuke dag gehad!
X

Back to Top