Workshop bij Ludiec

Hoi!!

Gistermiddag naar een workshop van Ludiec geweest. Ik woon er nota bene op 5 min. afstand vandaan en was tot voor kort nog nooit geweest...shame on me ;-)
Maar Judith had een workshop programma gemaakt, en ik ging gisteren heen.
Judith had leuke en mooie voorbeelden gemaakt, en deze eerste had ik al op Facebook voorbij zien komen, en vond ik zo mooi! Dus die heb ik, met een kleine twist van mezelf, nagemaakt.


Thuis heb ik nog het vellum en sequins erbij gedaan. Kleurtjes ietsje anders gedaan, en het hart ook een andere stempel gekozen. Leuk dat je van alles mocht gebruiken!


Deze tweede kaart heb ik uiteindelijk thuis af gemaakt. Het wilde niet helemaal meer lukken. Zelf wilde ik graag een strakke kaart maken met deze vierkantjes, het voorbeeld was me net iets te druk, maar ik liep vast. Genoeg inspiratie kreeg ik hoor van Judith, maar toch wilde het niet meer. Dus ben ik gestopt (het was ook al dik over tijd) en ging nog even tussen haar mooie stempels kijken. De restjes heb ik mee naar huis genomen , en heb dat 's avonds lekker af zitten maken.
De basis van deze kaart, was de basis van de vorige kaart. Maar ik wilde dit al weg doen, en Judith heeft het verkeerde deel er gewoon af gescheurd. Ha! Tuurlijk waarom niet. Zo leuk he, dan kom je weer op andere ideetjes, je krijgt weer een andere kijk op dingen. Echt leuk en super inspirerend!
Dus de rest kaart ook mee naar huis. Bloem van Judit gekregen, had ze al eens gekleurd. Hier heb ik het hart van de bloem nog iets donkerder van gemaakt. Een randje aan de binnenkant beplakt met dessinpapier, zodat het groen weer terug komt. En een paar sequins!Deze stempels had ik de vorige keer al gespot. Echt mooi! Dus deze voor mezelf mee genomen, en gelijk twee kleine kaartjes mee gemaakt voor twee broers die beide geslaagd zijn, voor aan een cadeautje!

Wat een verschillende kaarten allemaal niet?!

Leuke geslaagde middag. Weer eens op een heel andere manier bezig geweest met kaarten maken. Heel erg leuk. Nogmaals bedankt Judith!

Prettig weekend voor iedereen!

Groetjes Cornelie

12 opmerkingen

Margot zei

Wat gaaf! Vooral die eerste is heel origineel en prachtig!

Janette van Otterlo zei

Hihihi, ik ben afgelopen dinsdagavond naar dezelfde workshop geweest :-)
Je hebt hele leuke kaarten gemaakt, leuk die eigen twist eraan. Ik heb heel braaf het voorbeeld gevolgd.
Grtz en fijn weekend verder
Janette

!neke zei

Mooie serie !!!!!!!

Marjan zei

Ja, je zei al dat je dat ging doen en nu was het zover! Leuk hoor! En mooie kaarten gemaakt,heel apart is inderdaad die eerste! En je zou Cornelie niet zijn als je er geen eigen twist aan gaf :)

Gerdine zei

Gave kaartjes, vooral die derd! Heel mooi. En die geslaagd kaartjes vind ik ook erg geslaagd!

Kaartenkraam zei

Allemaal mooie en originele kaarten. Leuk zo'n workshop!
Mijn voorkeur gaat uit naar de tweede en de geslaagd kaarten.

groetjes van Ank

Marfien zei

Het is een leuke serie geworden, voor elk wat wils. En samen kaartjes maken is toch leuker je leert ook zoveel van elkaar.

Nicole Parmentier zei

Zo te horen ben je lekker eigenwijs geweest ha ha. Maar je hebt dan ook geweldige kaarten gemaakt. Vooral de eerste vind ik prachtig!!! Ook het gescheurde randje in de derde kaart is heel mooi. Vroeger deden we dat om de haverklap maar ik was het een beetje vergeten. Ik moet dat toch ook weer eens proberen. Leuk!!!!

Stella zei

Juist mooi dat je er je eigen twist aan geeft; ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht:) Ik ben helemaal wég van nummer 1 en 3; geweldig!

GerJanne zei

Ha Cornelie,
wat een gave kaartjes allemaal. Zo verschillend! Hou ik van! En grappig dat je maar op 5 minuten afstand woont en er dan nog nooit geweest bent! Had ik met de open dag van het Scrapbookaltelier. Iets verder dan 5 minuten en gisteren ook de stoute schoenen aan getrokken. Er is zoveel moois!

Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Hihihi, das ludiek. Zitten ze zo dichtbij en was je nog nooit bij Ludiec geweest. Volgens mij heb je geen spijt dat je uiteindelijk toch een keer gegaan bent. Leuke serie kaarten. En echt iets voor jou om ze niet te maken zoals de juf het zegt, maar op je eigen manier.

Judith zei

Dat het echte Cornelie-kaarten zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Heel leuk hoe je altijd aan alles je eigen draai weet te geven. Mooie serie!
Mijn favoriet is nummer drie, maar dan zou ik kiezen en dat hoeft natuurlijk niet (-:

Back to Top