watercolor

Hoi!!

Door een tip van Judith, ging ik een filmpje kijken van Michelle Short. Watercolor met stiften, dat leek mij ook wel wat ;-)
Stiften die ik had gekocht om stempels te kleuren, en veel te weinig gebruik...heb ik er bij gepakt. Ze zijn ook op water basis....kijken of het lukt...


Stempel van Clearly Besotted gebruikt, en het lukte! Hoe leuk is dat dan ;-)
Verder de kaart van Michelle gelift, zo mooi!


De tweede poging vond ik wat minder. Kleuren niet zo sprekend.


Ben nu nog met een ijscoupe bezig. Deze komt later nog wel eens.
Maar super leuk om te doen!!Deze kaart heb ik laatst ook nog gemaakt. Ik wilde graag de stans gebruiken, die je open kunt scheuren. Zo kan je een sluiting maken, maar zoals op deze kaart ook een tekst verbergen.


Achter de strip heb ik "have a great day" gestempeld.
Kader is van Simple stories. Ballon van MFT. Tekst van Clearly Besotted.

Dat waren zomaar weer een paar kaartjes.
Als het goed is komt er zomer aan....jippie!!

Fijn weekend alvast!

Groetjes Cornelie


21 opmerkingen

!neke zei

Super goed gelukt !!!!!!!!!
Ga zo door .....probeer ik ook!!!!
groeten Ineke

Miranda V zei

Dat kleuren doe ik ook veel te weinig, omdat het toch wel wat tijd in beslag neemt. Maar wat goed dat jij bent gaan experimenteren, met mooi resultaat! De eerste kaart heeft sprekende kleuren voor de bloemen en mooie overloopjes. Het potje heb je ook mooi gedaan zeg, heel subtiel. Bij de tweede is het potje ook mooi gelukt, maar wat je zegt... de bloemen missen wat. Misschien dat je het nog wat kunt aanzetten met fijne grijze of zwarte lijntjes? Je derde kaart is ook gaaf zeg. Mooi de turkoois kleur bij de andere neutrale papiertjes en het stripje is te gek!

Irene zei

Vooral de eerste is stunning Cornelie en wat je met een "scheurstans" bedoelt.............geen flauw idee maar ook die kaart is leuk!!
Hier wel warm maar verder alleen maar wolken, we zitten echt niet goed de laatste weken!!

xx Irene

Je@net zei

Wauw....gaaf effect geeft dat. Twee prachtige kaarten, Cornelie.
Ook je laatste kaart is weer erg leuk. Wat gaaf zo'n stans. Had 'm nog niet eerder gespot!

Erica ♥ zei


Super mooie kaartjes ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Evy G zei

Wat een goed idee! Zo haal je die markers ook eens van onder het stof vandaan ;-) Ik ga zeker eens kijken naar het filmpje dat je hebt gepost (iets voor tijdens mijn vakantie !) Ik vind de tweede persoonlijk ook iets te licht van kleur...
Maar wat een coole derde kaart! Dat scheurstripje! Gaaf!

Marfien zei

Leuk om uit te proberen en als het dan ook nog goed lukt heb je zo weer een paar mooie kaartjes erbij. De laatste is ook leuk geworden

José zei

Ze zijn heel goed gelukt Cornelie, ik heb meteen ook het filmpje bekeken, ik mag graag met de distress markers kleuren, ga het ook zeker op deze manier proberen, bedankt voor je inspiratie

Unknown zei

Gaaf Cornelie, je zou ze bijna inlijsten :-)) En in het echt nog mooier. Ik vind de tweede dus wel heel mooi, mooi juist die zachte tinten in combinatie met de fellere tinten cardstock. En de laatste kaart vind ik heel apart met dat afscheurstrookje. Spannend hihi.

Colien zei

Wow, supermooi gekleurd! En de onderste kaart is ook gaaf!
grtz.Colien

Colien zei

Wow, supermooi gekleurd! En de onderste kaart is ook gaaf!
grtz.Colien

Kaartenkraam zei

Ik vind juist de tweede kaart het mooist. Heel knap gedaan ook met de glazen vaas en prachtige pasteltinten!
Die scheurstans staat ook nog op mijn verlanglijstje, leuke toepassing zo!

groetjes van Ank

Angelique zei

Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt. Ik kon de precieze link niet vinden dus als je die nog eens wilt geven. Bij de eerste kaart spatten de kleuren van het scherm af. En je birthday kaart is ook super.
groetjes Angelique

Gerdine zei

Wat mooi, die watercolour kaarten! Inderdaad, die eerste spreek iets mee. Maar juiste door die zachte kleuren op de tweede kan het kaartje juist wel weer geschikt zijn voor bepaalde personen/gelegenheden.
Je derde kaart is heel leuk! Is het stukje wat je weg kunt scheuren van PTI of zijn er meer merken die dat hebben? Jij ook fijn weekend! En, heerlijk, die zomer die eraan komt!

Maria V zei

Oef, die zijn even mooi. Ook ik werk te weinig met stempelen en inkleuren. De andere kaart is super. Ik hou wel van schuif/ stans kaarten, alleen is de stanskaart ook nieuw voor mij. Blijf je verbazen in knutselland. ;)

Johanna zei

Prachtig! Wat een mooie bloemen zo met de waterverfviltstiftechniek (scrabble maar een eind werg ;-) hele mooie kaarten, maar die bovenste springt er gewoon uit!!

Magda zei

Ooooooo Cornellie, dit vind ik zo beeldig!!
Je kleurwerk is prachtig en inderdaad je eerste schilderwerk spreekt meer aan door de kleurkeuze.
Heel, heel, heel mooi!!!!!
Fijne zomermaanden!
Magda

Michelle Short zei

Beautiful cards, Cornelie. I especially love the top one, beautiful colours. It is difficult for me to translate what you have written (even with Google Translate) but I hope you found my video helpful. Thank you for adding the link to me :)

GerJanne zei

Oh wat prachtig heb je gekleurd. En hoewel de kleuren van de tweede niet zo sprekend zijn ben ik onder de indruk van het kleuren van het glas, want glas heeft vaak geen kleur...Je laatste kaartje si ook een heel gave!
Groetjes en ja eindelijk: zomer!
GerJanne

Kay Miller zei

All of your cards are just stunning! Beautiful work!

Marjan zei

Goss, die miste ik,... druk hier en je weet wel waarom... maar erg mooi, Cornelie!

Back to Top