Liftkaart #83


Hoi!!

We hebben weer een nieuwe liftkaart voor jullie! Wat vliegen de weken niet?!
Weer geprobeerd iets anders te zoeken en deze vond ik wel leuk vanwege het kleuren op kraft. Super mooi vind ik het effect daarvan. Als je met wit embosst, dan komen de kleuren nog meer tot z'n recht.
Dus echt liften hoeft niet, maar wel de techniek. Waarmee je kleurt is jouw keuze.

Het origineel, waardoor ik op het idee kwam, is van;Zelf heb ik een kaartje van 10x10 gemaakt, en een stempel van PTI gebruikt " Doodlie Do".
Stempel bestrooid met witte embossing poeder, en daarna ingekleurd met Copics.
Gewoon een klein lief kaartje.


Kader gemaakt met "Uniball Signo" pen. Te koop bij "Oma Dee".


Nog een kaartje gemaakt, en deze keer niet geëmbosst, maar alleen met witte inkt gestempeld. Het wit is dan minder sprekend, wat ik wel erg mooi vond op het andere kaartje, maar het verschil is wel leuk om te zien.
Deze stempel heb ik ingekleurd met Prisma potloden.

Ook Marjan heeft een prachtig kaartje gemaakt, net als onze meeliftster Aletta. Deze zijn natuurlijk te bewonderen op ons liftblog.

Je kunt je kaart linken tot vrijdag 27 maart 18.00 uur.

Veel plezier en succes!

Groetjes Cornelie
20 opmerkingen

Stella zei

Gaaf! Ik vind zelf de eerste ook iets sprekender maar beiden zijn erg mooi. Bedankt voor de tip van de uniball signo pen; ik zat al te kijken hoe je dat kader had gemaakt:)

Unknown zei

Wat gaaf zeg! Vind jouw versies veel mooier dan het voorbeeld, vooral die eerste is geweldig. Top! XX

Aletta zei

Hoi hoi... Wat een prachtige kaarten... ook ik vind de eerste het mooist... maar ze mogen er allebei geweldige goed zijn. Groetjes Aletta

Sarah zei

Ik vind ze alle twee erg mooi !
Liefs ☆ sarah ☆

Mary zei

Wat is het effect van je eerste kaartje gaaf!!! Het tweede kaartje is ook mooi hoor , maar je mist net dat sprankelende van het wit, dat komt natuurlijk ook omdat je ze tegelijk laat zien.....dan ga je vergelijken. Wel handig en fijn dat je de verschillen laat zien.

Nadine zei

Wat een mooitjes! Leuk op Kraft! De kleuren komen er super mooi uit.

Gerdine zei

Wat ziet dit er gaaf uit!! Vierkante kaartjes, mooi gemat, embossing: love it!

Irene zei

Enig Cornelie, dat wit knalt er uit op de eerste!!

xx Irene

Mariken zei

Wauw, zooo gaaf!!

Kaartenkraam zei

Wat mooi zeg, ik ben onder de indruk, vooral de eerste kaart is super maar de blauwe bloem doet het ook goed. Het enige wat me 'stoort' zijn de kloddertjes in het hart van de bloem, die had ik persoonlijk liever wat regelmatiger gezien.

groetjes van Ank

sandra_w zei

Mooi!!!

Ilse zei

Wow, heel mooi !!!
Groetjes
Ilse

Marjan zei

Twee mooie kaartjes Cornelie, de eerste spreekt mij het meest aan doordat inderdaad het wit scherper is, maar ook de tweede is prachtig. Dat turquoise combineert goed met kraft.

Ellen zei

Wat een gave kaartjes! Leuke techniek, zowel met als zonder embossen. Vrolijke kleurtjes ook.

Marijke zei

Leuke lift idee!! Gave kaartjes en wat komen de kleuren mooi over op het kraft!! Vooral het eerste kaartje, prachtig de groene blaadjes! Vrolijke kaartjes zijn het!

Groetjes,
Marijke

Colien zei

Leuke Lift Challenge en wat een mooie kaartjes heb je gemaakt!
grtz.Colien

Marianne Schut zei

Een super leuke lift weer Cornelie! Het bovenste kaartje spreekt mij het meeste aan, super gaaf, het wit knalt eruit! Liefs Marianne

Margot zei

Zo dan! Wat mooi Cornelie!

Nicole Parmentier zei

Het is een prachtige set geworden Cornelie! Leuke challenge ook! Ik ben er nog niet uit welke materialen ik ga gebruiken maar die uniball is zeker een optie.

José zei

Prachtige kaarten hoor Cornelie, ik heb zoiets nog nooit gedaan dus je bent een bron van inspiratie en ik ga het ook proberen

Back to Top