Kerstkaartenmarathon bij "Bij Oma Dee"

Hoi!!

Zoals ik gisteren al schreef was de marathon "Bij Oma Dee" geslaagd. Hard werken, maar leuk en gezellig!
Als eerste kregen we een geweldige "Goodie bag" met een prachtige stempelset van My Favorite Things.
Een heleboel velletjes van het geweldige CardShoppe. Leuke knijpertjes met wantjes. Vellum. Vel glitterpapier. Mini mister. Paperpad van Carta Bella. Strass steentjes van Hero Arts.
De moeite waard dus!
Voor iedereen had Inge een lief aardigheidje gemaakt!


Maar liefst 8!! kaarten stonden op het program. Inge had 8 prachtige vb. kaarten gemaakt met beschrijving, voorbeelden én foto's erbij! We konden aan de slag!


Dit was de eerste kaart, en die heb ik schaamteloos nagemaakt!


De tweede ook, ok, misschien voor andere papiertjes gekozen dan...


Maar toen begon het bij mij toch wel te kriebelen en heb ik wel de schets aangehouden, maar verder m'n eigen inbreng. Lekker bezig!


Ook hier de opbouw hetzelfde, met wat eigen inbreng.


Van deze was de vb. kaart véél mooier, maar ik had het niet goed gelezen, dus dit is mijn brouwsel ;-)


Deze heb ik thuis gemaakt. Tijd tekort, dus thuis het in alle rust afgemaakt.
Prachtig model niet?!
Model aangehouden, te leuk om niet zo te maken, maar met m'n eigen papiertjes.


Deze was ook zo'n tof model. Hoorde eigenlijk aan een cadeautasje te komen, maar dat heb ik niet gedaan. Verder wel het model aangehouden. Maar i.p.v. het touwtje wat de kaart bij elkaar moest houden, heb ik een rand van cardstock gemaakt om alles bij elkaar te houden.


Binnenin een tag, waarbij we de teksten van MFT gebruikten. Leuk effect!


De laaste dacht ik niet te kunnen maken, omdat ik de kerstster die-namic had uitgeleend, maar ik heb nu een sneeuwster gebruikt, en een mooie brad in het midden.


Het was aanpoten, maar gezellig, en weer super de luxe verzorgt door Miranda, met heerlijke soep en broodjes, koffie thee, snoepjes, en zelf gemaakte appeltaart van Anouk! Helemaal goed!

Wil je de gezelligheid nou ook eens meemaken bij Miranda?
Zet dan de datum 16 november alvast in je agenda.
"Bij Oma Dee" bestaat dan 2 jaar, en dit gaat niet ongemerkt voorbij!!
Details volgen later, maar het gaat leuk worden!!!!

Fijne dag, groetjes Cornelie

28 opmerkingen

anja curvers zei

Wow stuk voor stuk prachtige kaarten hoor heel erg gaaf en wat zal het gezellig zijn geweest jammer dat het zo ver weg is.

Unknown zei

Wow zeg, dat ziet er indrukwekkend uit. Goed bezig geweest. Ga zo maar even wat fotootjes posten van jullie drukke bezigheden, is het plaatje tenminste compleet hihi.

Doegie,
Miranda X

Miranda V zei

Geweldig Cornelie, zowel je "naapers" als je eigen versies! Allemaal leuk! De kaart met het aparte uitklapgedeelte is ook echt heel gaaf! Klinkt als een gezellige bende, en dan nog zoveel kaarten gemaakt ook. Leuk hoor!

Anita zei

Wauw, wat een prachtige serie kaarten!
groetjes, Anita

Inge Groot zei

Jeeetje wat gaaf om te zien dat je zo lekker thuis verder aan de kaart bent gegaan! Prachtige kaartenserie, ben helemaal weg van de kaart met kerstboom! En de Poinsettia :P mis je echt niet want zo met de sneeuwvlok is het ook een prachtige lay out :D

Stamps and Paper zei

Lovely selection of card Cornelie and love the little gift package...

Anne

Marlies zei

Wauw, wat een gááááve kaarten heb je gemaakt zeg en in zo'n korte tijd zoveel af gekregen. Ik vind ze helemaal super!!! Liefs, Marlies

Martine zei

wat een super mooie kaarten heb je gemaakt Cornelie!
Stuk voor stuk geweldig!

Ingrid Reyners zei

Wat jammer dat het zo ver weg is, want het ziet er allemaal heel erg mooi uit, en het klinkt allemaal erg goed wat jullie hebben gekregen, gegeten, na gemaakt, en natuurlijk de gezelligheid niet te vergeten. Erg mooie dingen gemaakt.

Je@net zei

Wat gaaf! Woonde ik maar iets dichter bij, dan deed ik zeker mee!
Prachtige kaarten hebben jullie gemaakt!

Mary zei

Jullie hebben echt hard doorgewerkt!! Én met een geweldig resultaat !! Prachtige serie kaarten Cornelie!
Fijne avond, groetjes Mary

Nadine zei

Wat een geweldige blogpost is dit dan! Echt genieten! Zo leuk hoe jij er je eigen draai aan hebt gegeven! En ik lees dat je je kerstster mist, hij gedraagt zich goed! Een voorbeeldige logé!

sandra_w zei

Gezellig was het zeker! Stuk voor stuk bjoeties Cornelie!!

Marjan zei

Wow wow wow... Hoe mooi zijn ze !!! Klinkt als een superleuke, gezellige en drukke dag, maar ook hard werken om het af te krijgen. En wat heeft Miranda jullie verwend met die goodie bag. Ook het cadeuatje van Inge is erg gaaf!

Maartje zei

Dat was hard werken! Leuk om aan zo'n kerstmarathon mee te doen! Je kaarten zijn mooi geworden. Lekker opstarten met na-apen, en dan tot je eigen ding komen - gaaf!

Margot zei

gave kaarten! wat is die kerstboom leuk op de derde kaart!

Marijke zei

Wooow wat een serie, mooi!! En dat allemaal op 1 dag pffff knap! Lijkt me gezellig om zo samen een serie kaarten te maken!

Groetjes,
Marijke

Marianne Schut zei

Geweldig Cornelie, wat ben jij goed bezig geweest zeg! Heb je wel tijd gehad om tussendoor van al dat lekkers te snoepen, hihi! Zo ben je al gelijk een heel stuk op weg met je kerstkaartjes! Stuk voor stuk vind ik ze helemaal geweldig! Groetjes Marianne

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

dat is mooi gecombineerd toch, gezelligheid en een mooi voorraadje kerstkaarten,

groetjes jolande

Willy zei

Jeehhh...jij hebt hard gewerkt zeg en wat een prachtige serie kerstkaarten, ik zag ze bij Ellen ook al maar ondanks dat het ontwerp hetzelfde is zijn deze toch weer anders door de papier keuze, super mooi!!

Alina zei

super mooie kaarten, Cornelie, die met de kerstboom is mijn favoriet!!! prachtig papier hebben jullie gebruikt!

Mariken zei

Schitterende reeks kaarten...ik vond het zo leuk dat je je eigen weg ging! Heb nou alweer zin in een volgende keer...maar eerst gaan we haken in Almere...
Groetjes en fijne avond, Mariken xx

Irene zei

SMULLEN Cornelie!! Kijk mijn ogen uit en kan natuurlijk niks vergelijken met het origineel maar alles is even gaaf! Helaas...zooo ver weg anders wist ik het wel!!

xx Irene

GerJanne zei

Oh wat een super serie. Ik zag al het verslag met de foto's van Miranda. Leuk leuk leuk! EN dan nog medebloggers ontmoeten, volgens mij?!
In 1 dag 8 kaarten, sjonge dat is zeker flink aanpoten. Maar dan heb je ook wat! En jij zou jij niet zijn als je toch niet even afstapt van het padje, toch?? Hihihi, moest er wel even om glimlachen hoor, maar volgens mij past dat echt bij je.
Groetjes en oh ja, nog dank voor je compliment ;-)

GerJanne

Renate zei

Kei gaaf gemaakt! Dat is wel ff doorpezen geweest. 8 kaartjes... Dat is niet niks.

-xies- Renate.

Ellen zei

Wat was het leuk hè, afgelopen zaterdag?! Gaaf om je kaartjes nu even rustig te bekijken en ook zo leuk om te zien hoe je de voorbeelden van Inge hebt losgelaten en lekker op je eigen manier bent verder gegaan. Helemaal top.
Groetjes, Ellen

PS Ik kom volgende keer weer naast je zitten, hoor, ondanks die prikpen ;)

José zei

Wat een prachtige serie kaarten Cornelie! Super mooi papier en leuke LO's, bedankt voor je bron van Inspiratie

Bianca Kalksma zei

wow!! acht kaarten!! En wat een mooi materiaal om mee te werken! Dat moet een heerlijke dag zijn geweest, met super kaarten als resultaat!

Back to Top