Nieuws "Bij Oma Dee" en liftchallenge # 40!

Hoi!!

Vandaag een extra lang bericht, omdat bij toeval het nieuwtje "bij Oma Dee" en de nieuwe liftchallenge op een dag geplaatst worden, vandaar!
Een nieuwtje bij Oma Dee?! Ja lees maar, héél erg leuk!!

Ben je dol op kaarten maken, maar heb je ook weleens geen inspiratie? Of moet je uren zoeken naar een mooie combinatie van designpapier, cardstock en embellishments? Zit je soms met je handen in het haar als je even snel een kaart moet maken, maar gewoon niet weet hoe je moet beginnen? Of vind je het gewoon leuk om één keer in de 2 maanden een envelop te ontvangen vol met mooie producten en een werkwijze die je op weg helpt naar het maken van originele kaarten? Dan is de Build A Card-Kit echt iets voor jou! Wij zoeken met veel zorg voor jou de leukste producten van het moment uit, om jou te verrassen en te inspireren.Wat is de Build a Card-Kit?

Een 2-maandelijks creatief pakket boordevol met inspirerende voorbeelden, een paperpad van een bekend merk, diverse kleuren cardstock die passen bij de paperpad, embellishments zoals bijvoorbeeld brads, lint, knoopjes, net wat er die maand past bij het designpapier, en een product waar je langere tijd wat aan hebt zoals een stempelsetje, die, inkt etc. Het pakket verschaft je in ieder geval voldoende materiaal om 5 kaarten te maken. (Dit is natuurlijk exclusief lijm, tape, snijmachine… de spullen die je als kaartenmaakster al standaard in huis hebt).

Hoe werkt het:
 • Je kan je aanmelden voor een abonnement op de Build a Card-Kit door een mailtje te sturen naar miranda@bijomadee.nl of via de website. Op die manier ben je er zeker van dat je elke 2 maanden een pakket toegestuurd krijgt.
 • De Build A Card-Kit wordt altijd aan het begin van de maand verzonden. In 2013 komt de Build A Card-Kit uit in juni-augustus-oktober-december.
 • Je abonnement gaat in bij de eerstvolgende Build A Card-Kit. Voorbeeld: geef je je op in mei dan gaat je abonnement in per juni. De Build A Card-Kit wordt 6x per heel jaar uitgegeven.
 • Betaling geschiedt vooruit, je krijgt een rekening per mail opgestuurd voordat de Build A Card-Kit wordt uitgegeven. Zodra je betaling binnen is wordt de Build A Card-Kit verzonden.
 • Opzeggen van je abonnement kan tot uiterlijk één maand voordat de volgende Build A Card-Kit wordt uitgegeven.
 • De Build A Card-Kit komt ook in de losse verkoop, maar dan geldt OP=OP!

Wat zijn de voordelen?
 • Je hebt altijd materiaal bij de hand wat perfect op elkaar is afgestemd, zó makkelijk als je even snel een kaart moet maken.
 • Je ontvangt een stap voor stap werkwijze bij de Build A Card-Kit waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je diverse kaarten, plus eventueel een project kan maken.
 • Als je een abonnement voor een jaar afsluit (6x een Build A Card-Kit), dan krijg je 10% korting op alle kaarten workshops die Bij Oma Dee worden gegeven.
 • De Build A Card-Kit wordt samengesteld met voordeel voor jou want de winkelwaarde zal altijd hoger uitvallen als je alle producten apart zou bestellen. Dat voordeel heb je dus al meteen!
 • Op het Bij Oma Dee Blog zullen met regelmaat inspirerende voorbeelden worden geplaatst van het Bij Oma Dee DT met materialen uit de Build A Card-Kit van die periode.
Wat zijn de kosten?

De Build A Card-Kit kost € 17,50 exclusief verzending. Dit geldt voor zowel abonnees als voor de losse verkoop. Uiteraard vervallen de verzendkosten als je de Build A Card-Kit ophaalt in de winkel.

Wij hebben er zin in! Lijkt dit je wel wat voor een maand of, nog gezelliger, voor een jaar, laat je dan verrassen en geef je snel op want de eerste Build A Card-Kit komt in juni al uit!

Zei toch dat het leuk was.....

Dan nu de nieuwe liftkaart van deze week. Deze is uitgezocht door Nadine en is oorspronkelijk van Suzanne. Een leuk opgebouwde kaart waar je weer alle kanten mee uit kunt!De te liften kaart!

Ik heb m'n papiertjes van Echo Park erbij gepakt, en een mooie combinatie uitgezocht.


Alle randjes beïnkt, en jute touw voor een mooie strik!


Het label is een snijmal van Nestabilitie, met bij passende stempels van Waltzing Mouse, tekst erin, beetje blazen met de spritzer van SU...zo leuk!!

Hoop dat jullie er ook zoveel lol in hebben! Voor meer inspiratie kijk je natuurlijk even op het liftblog!
Ook voor onze sponsor van deze week!
Je kunt je kaart liften tot zaterdag 11 mei 12.00 uur!

So let's lift!! en óp naar bij Oma Dee!

Fijne koninginnedag!!

Groetjes Cornelie

10 opmerkingen

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
wat een leuk idee zeg! Inderdaad als je eens geen inspiratie hebt of je moet gewoon op weg geholpen worden...Ik ga er zeker over na denken (en dan na 1 januari natuurlijk he...) Misschien om eens een keer uit te proberen.
Je lift kaart uitwerking is heel mooi en ik vind de te liften kaart ook super! Ik heb volgende week ook nog vrij dus dat moet lukken!
Groetjes en is het bij jullie ook strakblauw? Genieten hier (maar dan wel in Denemarken met voor vandaag internet tv....)

GerJanne

martina's kaartjes zei

een heel erg mooie kaart !
grtjs,martina
x

Marjan zei

Inderdaad een erg leuke idee, ik houd het allemaal in de gaten.
Jouw versie van de liftkaart is super, Cornelie, erg mooie papiertjes! Leuk dat blauw en groen gecombineerd.

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart Cornelie heel mooi gelift.

groetjes karin

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

mooi gelift, leuke combi het blauw en groen,

groetjes jolande

Marijke zei

Leuke liftkaart en die van jou is prachtig gelift. Leuke actie bij oma dee!

Groetjes,
Marijke

Judith zei

Een card-kit is goed bedacht!

Voor jouw uitwerking van de lift heb je geheel Cornelie-kleuren gebruikt. Leuk! Ook een mooie tekststempel.

Juisie zei

Oh ik vind het papier van EP zo leuk, dit is de For The Record 2 collectie toch? Heb hem in de winkels niet kunnen vinden en nu is hij nog moeilijk te krijgen. Had me er al bij neergelegd, maar nu ik de kleuren bij jou weer zie moet ik er toch nog maar eens het internet voor op. Dat blauw met geel en groen vind ik echt een stoere, vrolijke combinatie. Mooie liftkaart ook! groetjes Joyce

Je@net zei

Super leuke uitwerking van de liftkaart, Cornelie. Gave papiertjes ook!
Heb de card-kit al besteld Bij Oma Dee, ben benieuwd!

Nadine zei

Ik ben even bezig met achterstallig onderhoud. Zie dat ik nog niet eens heb gereageerd op je bericht. Dat ik je kaart leuk vind, wist je natuurlijk al... en dat ik het idee van Bij oma Dee tof vind, had ik je geloof ik ook al laten weten... hmmm dit wordt dus geen boeiend bericht ;)

Back to Top