22!

Hoi!!


M'n tweede kaartje voor m'n neef heb ik ook klaar! Totaal verschillend met die ander maar dat wilde ik tenslotte ook!
Het kaarsjespapier is van Kars Paperpad "Party". Deze gemat op wit cardstock en rondom gestikt. Met nestabilitie twee maten uitgestanst en de bovenste door een embossingmal gehaald. De tekst "Concratulations" heb ik ook met de CB gemaakt. De embossingmal heb ik bij de boekenvoordeel vandaan, ze hebben er best hele leuke!Chipboardcijfers en de kaarsjes zijn van de Action. Touwtje, pearls en toen vond ik h'm wel af. Ook omdat het papier al druk genoeg is!


Heb woensdag en vandaag twee workshops gegeven. Bij beide maakte we die armbanden die ik laatst liet zien. Het werd heel enthousiast ontvangen en het waren allebei hele leuke ochtenden!!

Gezellige avond, bedankt voor je reactie!!


10 opmerkingen

José zei

Jaaaaaaa leeeeeuk! Dat papier heb ik geloof ik ook nog ergens liggen. Heel feestelijk. Mooie embossing idd. Hier is ook een boekenvoordeel dus daar moet ik ook maar weer eens langs hahaha. Waar heb je die chipboardcijfers vandaan? Ik vind ze top!
Fijn dat je workshops zo goed gingen en dat men zo enthousiast was. Daar doe je het voor he :-).
Liefs, Jose

KarinsArtScrap zei

ja dat geloof ik wel dat de armbanden goed zijn ontvangen ze waren ook super.
je kaart is ook supet, je kaarsje passen mooi bij dat papier dat ook gaaf is.

groetjes karin

Marijke zei

Wat ie tie leuk de tweede kaart!! Vrolijk papier, leuk de grote kaarsjes erbij. Super zo´n winkel als boekenvoordeel, leuke dingen voor wenig, zo willen we het toch hebben hihi.
En leuk dat je workshops goed verlopen zijn, de armbanden zagen er ook supermooi uit.
groetjes, Marijke en Chantal

Stamps and Paper zei

A really great birthday card...very modern.

Anne

Tinie zei

Deze is ook erg leuk voor je neef!! Het papier past er erg goed bij! Fijn weekend!
Groetjes Tinie

Joyce Ebben zei

Deze is ook erg leuk geworden! Die embossingmal heb ik ook, wist je dat je op de kruispunten van het stikwerk steentjes kunt plakken? Erg leuk op een kaart voor een vrouw. Het papier met kaarsjes vind ik dus super! Doe je deze week ook weer mee met de challenge van CFY? Groetjes Joyce

martina's kaartjes zei

wat is dit een leuke kaart ! heel erg geslaagd hoor ! bedankt voor je lieve reactie op mijn, blog,
groetjes, martina
x

Joyce Ebben zei

Hoi Cornelie, leuk dat je ook mee doet met CFY! Het was voor mij ook even wennen om een lo te maken! Ik heb ooit een groot album gemaakt voor een vriendin, waar ik overigens meer dan een jaar aan gewerkt heb, en dat zag er uit alsof een 8 jarige versie van mezelf had zitten scrappen! LOL! Nu ik deze lo gemaakt heb, vind ik het toch wel erg leuk om vaker te doen! Je hebt zoveel ruimte op zo'n groot vel, heerlijk! Met jou lo komt het vast ook goed, jij maakt altijd van die prachtige dingen! Groetjes Joyce

Hetty zei

Wat een leuke kaart weer!

Marjan zei

Leuk hoor, van je workshops! Hoop dat er meer volgen voor je.
Je kaartje is weer een onwijs leuke geworden!!

Groetjes, Marjan

Back to Top