Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

Hoi!!

Daar zijn we weer met onze swap op zaterdag! Een nieuw jaar, een nieuw pakket en deze keer was ik weer aan de beurt om het uit te zoeken.
Ieder jaar rond deze tijd ben ik aan de beurt en soms vind ik dat best lastig want alle nieuwe lijnen moeten dan nog uitkomen. Voor Valentijn, voorjaar enz...
Maar nu had ik eigenlijk al vrij snel in mijn hoofd wat ik wilde...
spulletjes van 'The Stamp Market'! Te gek merk vind ik dat en ik had het idee dat Nicole hier ook wel blij van zou worden.
Het eerste thema van deze maand is;

'Be Creative"

Nou daar kun je heel veel kanten mee op ;-)


Het was een beetje somber weer toen ik deze foto's nam. Sorry, een beeje donker.
CAS is het geworden. Ik heb het verfdoosje gestempeld en de kleurtjes gemaakt met 'enamel dots'.
Het kwastje is van hetzelfde setje, alleen de tekst komt van een andere set. Deze is van 'Altenew'.


Nog wat verfspettertjes, een strookje papier een de bovenste hoek afgerond.

Het tweede kaartje bedacht ik tijdens het maken van de eerste. Ik moest aan de snijmal denken van MFT en bedacht dat ik daar ook een verfdoos van kon maken...


Om deze plompverloren op een kaart te plakken werd een beetje saai en 'zwaar', dat viel dus een beetje tegen...dus hoe dan?  want ik vond het wel erg leuk geworden. Totdat ik bedacht om deze in tweeën te delen en toen vond ik het wel leuk ;-)
Nog een tekst erbij en ook nog wat verfspettertjes om het wat speelser te maken.


Dit is het pakket, daar word je toch blij van ;-))
Volgende maand meer met dit pakket. Nu eerst kijken bij Nicole, klik!

Gezellig weekend allemaal!


 

12 opmerkingen

Janette van Otterlo zei

Superleuke kaarten!
Grtz Janette

Martha zei

Woow Cornelie, wat ben je toch creatief!
De eerste kaart valt op door het glimmende verfpalet, de tweede zoals je het verfpalet hebt gesplitst en geplaatst, ik ben er helemaal weg van!
Fijne dag liefs Martha

Kaartenkraam zei

Dat is zeker een vrolijk pakket. De kaarten zijn superleuk, heerlijk die vrolijke kleurtjes en goed gevonden om de verf met dots te creëren. De doorgesneden verfdoos is ook super!

groetjes van Ank

Marfien zei

mooi pakket Cornelie en als je zoveel van het leuke papier gebruikt op een kaart kun je met dit pakket wel een jaar vooruit :-)
het zijn twee vrolijke kaartjes geworden

Ellen zei

Supergaaf deze kaartjes!
Papier is top!
Groetjes Ellen

Rhodé zei

Wat een superleuk pakketje!!! Tot voor kort kende ik de Stamp Market nog niet, maar wat hebben die leuke spullen. Groot gelijk dat je daar wat leuks hebt gekozen. Jullie gaan hier zeker hele leuke dingen mee maken.
Je eerste twee kaarten zijn al heel erg leuk. Slim om de verfdoos in tweeën te delen. Zo is het echt een hele leuke kaart geworden.

Nicole Parmentier zei

Ha ha ja, die enamel dots hè.. we moeten oppassen dat we niet los van elkaar hetzelfde doen. Zelfs het papier wat we gebruikt hebben is volgens mij hetzelfde kleurtje. Maar superleuk gedaan weer, de kaart met de grote verfdoos is ook heel erg leuk geworden. Al die vrolijke kleurtjes, daar wordt ik blij van. Lekker pakket om mee te werken, verheug me nu al op de volgende swap!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Helemaal geweldig, die eerste kaart met die verfdoos..ik ben er meteen verliefd op. Tof pakket Cornelie.
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Twee super leuke kaarten, Cornelie!

Scraptastisch zei

Ik ben jaloers op Nicole whaha Wat een gaaf pakket heb je samengesteld Cornelie zeker weten kunnen jullie elkaar hier wel heerlijk mee uitdagen. En wat zijn je kaarten amazing zeg...en zo fleurig ik geniet met volle teugen hier en ook bij Nicole! Fijn weekend verder,
xx Gerie

GerJanne zei

Heul blij!! Zou ik ook worden! En wat een enig idee, de kaart met die enemaldots. Ziet er zo mooi uit.
Geweldige tekststempel ook. Je tweede kaart vind ik ook super. Leuk om even meegenomen te worden in je denkproces! Hier gaan vast een boel kaartjes van komen die allemaal vrolijk zijn denk ik, kan bijna niet anders met die felle kleurtjes. Nu naar Nicole..

Marjan zei

Kom net bij Nicole vandaan, wat een leuk pakket, echt iets voor jullie allebei inderdaad! Jouw kaarten zijn top, erg leuk die dots als verf en dat kleine penseeltje met wat verf, super! ook je tweede kaart met de creatief bedachte verfdoos, leuk!

Back to Top