Cornelie & Nicole's Swap Saturday!

Hoi,

Daar zijn we alweer met de 2e swap! Deze keer is het thema;

'Zeg het met bloemen'!

Het was een last minute. Ik moest deze donderdagavond nog maken. Hellup!!!
De weken vlíegen voorbij. De kaart die ik de vorige keer niet af had, is nog steeds niet af! Ach jullie zullen dit vast wel herkennen.
Komt nog wel ;-)


Zeg het met bloemen! Dus ik heb het stempeltje uit het pakket erbij gepakt. Deze afgedrukt op Kraft en ingekleurd met Prisma Colors. Het effect van kleuren op Kraft vind ik altijd zo mooi!


Het dia frame mocht ik laatst van iemand gebruiken en deze leek me leuk om op deze kaart te gebruiken. Tja, en dan maak ik er toch weer een shaker card van. Het effect vind ik gewoon té leuk!
Nog een strookje van het dessin papier en een strookje ribbel karton. Deze voor een gedeelte onder het frame laten vallen. De tekst 'congratulations' zat bij het bloemetjes stempeltje.


Aan de binnen kant dezelfde elememten terug laten komen en 25, omdat het voor een 25-jarig huwelijk is. In eerste instantie had ik de 25 in het middelste vakje gelegd, maar dat werd gelijk zo truttig ;-) en daar hou ik niet van!!

Het weekend ben ik vrij! Geen afspraken, niks. Daar ga ik van genieten, want mijn agenda van volgende week...

Ik ga snel bij Nicole kijken. Jullie ook?

Fijn weekend, groetjes Cornelie
6 opmerkingen

Je@net zei

Voor een last-minute kaart vind ik het echt wel een kei leuke kaart geworden, Cornelie!

Colien zei

Knap gemaakt zo net voor de deadline, mooi!
Gaaf effect inderdaad dat kleuren op kraft...
grtz Colien

Nicole Parmentier zei

Tja tijd hè.. als ik dat toch eens in ons swap-pakketje had kunnen stoppen! Maar je kaartje is prachtig! Niet echt een last-minute maaksel.. een shaker, prachtig kleur-(en knip-!!) werk en dan ook nog de binnenkant gedaan! Hier is toch echt wel liefde en tijd ingestoken! Maar ja, dat zijn we dan ook helemaal van jou gewend natuurlijk ;-)

Nancy Soetaert zei

je kaart is héél mooi, leuke kleurtjes en wat zorgt het kleuren op kraftpapier voor een mooi effect!
Fijn weekend!
Nancy

GerJanne zei

Supermooi! En alweer een schudkaart! Hij is heel gaaf! Sterkte volgende week, maar eerst lekker genieten van je vrije zondag!

Marjan zei

TOF!!!

Back to Top