Pap jarig!!

Hoi!!


Goedemorgen allemaal!


Vandaag is mijn vader jarig, hij is 75 jaar!! Hieperdepiep hoera!!


Hij viert het vanaf 17.00uur en dan hebben ze ook  lekker eten. M'n vader hoeft geen cadeau's, net als met vaderdag, maar dat doen we natuurlijk niet!
Mooi ingepakt en een mooie kaart erbij! Deze heb ik van het blog Confessinons of a ribbon addict, ze maakt de mooiste dingen!! Omdat ik niet zo heel veel tijd heb, was dit wel een keertje makkelijk!M'n stikwerk vind ik zomaar erg netjes geworden, 't ovaaltje heb ik met de witte pen gedaan, dat durfde ik niet aan. Zo is het ook netjes.

Weer regen, als het goed is is de zon onderweg! Heb er wel weer zin in!
Fijne dag, en bedankt voor het langskomen!


9 opmerkingen

José zei

Gefeliciteerd met je pa! Dat het maar een leuke dag mag worden. Hier giet het :-(. DAT was niet de bedoeling, grrr.
Het kado ziet er heel feestelijk uit en je kaart vind ik helemaal top! Mooi al die laagjes. Ik ben een groot fan van Jody Morrow zoals je weet. Erg mooi gedaan je kaart. Heel mooi papier en je stikwerk ziet er idd heel fraai uit! Jody stikt ook cirkels en ik doe het ook weleens en dan is het een kwestie van steekje voor steekje. Met de hand de knop bedienen dus! Een heel werk maar je moet het maar eens proberen ;-). Maar het getekende stikwerk ziet er ook heel netjes uit moet ik zeggen! Geeft ook een heel leuk effect he. Heb je al eens gaatjes geprikt? Geeft ook zo'n grappig effect.
Hoe was het etentje?
Ik wens je een hele fijne dag toe met je pa en de familie!
Liefs, Jose

Nadine zei

Gefeliciteerd, maak er een leuke middag en avond van. Het is weer een leuk kaartje! En soms mag je het jezelf best wel even makkelijk maken hoor!

mieke zei

Het kaartje en ook het kadootje zien er leuk uit, voor een man blijft het moeilijk. Veel plezier vandaag en wie weet gaat de zon nog schijnen.

Mieke

Marjan zei

Gefeliciteerd met je vader, Cornelie. Dit ziet er geweldig uit, hij zal er blij mee zijn, kan niet missen! Leuke kaart met dat rozet!
De tip van josé over het stikwerk op een cirkel klopt, je kunt je naaimachinevoetje gebruiken als leidraad. Maar langzaam is wel het belangrijkst.En zoals jij het opgelost hebt is het toch ook mooi?

Groetjes en veel plezier,

Marjan

KarinsArtScrap zei

gefeleiciteerd met je vader en je kado zit mooi ingepakt.
en ook nog een leuke kaart erbij het kan niet op.
en dan vanavond lekker eten, veel plezier.

groetjes karin

redscrap zei

gefeliciteerd allereerst, wat een leuke gift zo, mooie kaart, fijne dag vandaag
groetjes mina

Hetty zei

Gefeliciteerd met je vader! Je hebt een mooie cadeau voor hem en een mooie kaart.

Judith zei

Gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag van je vader.
Hij vond jouw kaart en liefdevol verpakte cadeau vast heel mooi!

Marijke zei

Deze had ik gemist!! Mooi ingepakt kado en wat een prachtige kaart. Leuk de verschillende laagjes, enne ik vind de rechte stiksels al heel knap!! Gefeliciteerd met de verjaardag van je vader.
Groetjes, Marijke en Chantal

Back to Top