Liftkaart #143

Hoi!

We starten op ons Liftblog weer met een nieuwe challenge. Deze keer was ik weer aan de beurt om een kaart uit te zoeken. Dat wordt er na al die jaren niet makkelijker op ;-)
Deze keer liften we een kaart van Laura Bassen. Een absolute topper vind ik haar, volg haar al heel wat jaartjes en ze is voor mij een grote inspiratiebron.


De kaart die we van haar gaan liften heeft weer een origineel gebruik van dies. Door deze eerst uit te stansen, daarin te stempelen en dan het vlak iets verhoogd weer opplakken, creeër je een toffe uitstraling! Net weer wat anders als anders!

Het prachtige voorbeeld van Laura Bassen.


Zelf heb ik weer gekozen voor de kuikentjes, net als mijn vorige post met de 'Flipcard'. Puur toeval, want er zit maanden tussen het maken van deze twee kaarten.
Ook deze keer gekleurd met Copics. 

Omdat de achtergrond van dessinpapier is, heb je het 'gevaar' dat je kaart snel te druk wordt, daarom heb ik ook gekozen voor redelijk rustig dessin papier.
Doordat de kleur donker is, komt de kaart alweer heel anders over!

Kijk voor meer inspiratie en informatie snel op ons Liftblog.
Je kunt meedoen tot vrijdag 18 oktober 18.00 uur.

Veel plezier weer met liften!

groetjes Cornelie
6 opmerkingen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuke nieuwe challenge Cornelie en ook jouw kaart is een plaatje. Geeft inderdaad een heel andere uitstraling om uit dessin-papier te stansen maar niet minder gaaf vind ik. Ik zal eens gaan snorren of ik dies met stempels heb..LOL
Lieve groetjes Miranda

Marjolein zei

Wat een leuke challenge heb je bedacht!
Je eigen take op de kaart van Laura is heel tof gedaan, leuk met het donkere DP!
Ben zelf ook fan van haar werk, knap hoe zij kleurrijke en strakke kaarten weet te combineren! ( veel in regenboog kleuren, net zoals Jennifer Mc Guire) :-)
Super schattig die kleine kuikentjes, echt too cute!!

Ellen zei

Mooie voorbeeldkaart en een gave uitwerking van jou. Die kuikentjes zijn tof!

GerJanne zei

Hij is super! Ik kan me wel indenken dat het steeds moeilijker wordt iets te vinden, maar het lukt jullie toch elke keer weer heel goed.
Ik ben vandaag bezig geweest met de challenge. Leuk om te doen!
Jouw kuikenkaartje is tof geworden!

Colien zei

Wat een leuke uitdaging (moet nog wel bedenken, hoe en wat....) en jouw voorbeeldkaartje is erg leuk en feestelijk!
grtz Colien

Nicole Parmentier zei

Oh wat een leuke challenge en super voorbeeldkaart! Ik loop een beetje achter op de blogs want door de drukte komt het bloggen er niet altijd meer van. Maar gelukkig heb ik deze leuke kuikentjes bij jou toch nog even weten te vinden!

Back to Top