Binnenkant versieren!


Hoi!!

Maandag 16 september plaatste ik een tutorial van een 'Flipcard' en daarbij had ik eenvoudig de binnenkant versierd. Je kunt meedoen met de challenge zei Marjan...super leuk, maar ik dacht, voor deze challenge wil ik dan speciaal een kaartje maken.
De challenge is bedacht door Nicole en zij vergeet de binnenkant van haar kaarten nooit!! Dat zijn kaartjes op zich. 
Dat is ook de reden dat ik het nu ook af en toe doe...maarrrr...ik betrap me erop dat ik vaak te lui ben, oeps! En dat ik alweer verder wil met wat anders haha..
maar toch doe ik het steeds vaker omdat ik het erg leuk vindt, dussss...daarom doe ik mee met deze challenge van Dutch Card Lovers!


De set met de kaboutertjes is al een oudje, maar heb ik net nieuw. Bleef deze zo leuk vinden, maar kon de set nergens meer vinden. Laatst kwam ik het alsnog tegen en heb deze gelijk gekocht! Joepie!!
Dus hoe leuk om hier samen met het toffe blokje van Echo Park 'Fall Market' een kaart mee te maken!


Kaboutertje direct op het cardstock gestempeld en ingekleurd met potloden. Daarna de stempel gemaskt en de achtergrond met Distress inkt en een gedeelte van een stencil gemaakt.
Alsof hij vanuit de bosjes zo over een muurtje van dessinpapier springt. 
Hoi!!


'Hoi' heb ik met een alfabet stans gemaakt, maar diverse keren uit cardstock gesneden, zodat het wat hoger wordt.
En natuurlijk de binnenkant, want daar ging het tenslotte om ;-))
Het vervolg van de tekst ' hoe gaat het met je' en nog een paar strookjes dessin papier en een pompoen ingekleurd.
Heerlijke kleuren van dit blokje!

Toffe challenge! Ik ga m'n kaart linken.
Bedankt voor het langs komen!

Groetjes Cornelie

20 opmerkingen

Rhodé zei

Ja hoor, het is je gelukt om je kaartje op tijd te posten! Ook één met een tekst die aan de binnenkant verder gaat. Leuk is ie! Leuk om juist een paar keer te stansen uit DP met houtnerf. Nu lijken het net houten letters die erop geplakt zijn.
Sommige stempels blijven leuk. En als je hem dan toch nog ergens tegenkomt: zeker meenemen! Deze kabouter is erg lenig. Zijn ze dat allemaal? Of zitten er geen andere kabouters in de stempelset?

Danielle zei

Ohhh wat is je kaartje leuk!! Die kabouters vind ik ook echt te gek, ik heb ook al vaak op het punt gestaan om ze te bestellen... Als ik dit kaartje nu weer zie, te leuk! Zo'n versierde binnenkant maakt een kaart echt extra leuk, maar hoe tof ik het ook vind het komt er bijna nooit van bij mij. Ik wil nu eigenlijk ook nog mee doen met de challenge, even kijken of het er nog van komt.... Jij hebt in ieder geval een toppertje gemaakt!!

Irene zei

HOI..wát is ie superr leuk Cornelie (nét als jouw bezoekje aan mijn blog 😘). Voor 98% vergeet ik gewoon om iets aan de binnenkant te doen maar het maakt het wel écht af!
XxIrene

Marfien zei

Tof kaartje Cornelie. heel leuk gedaan

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een leukerd Cornelie! Een vrolijke herfstkaart met de kabouter en ook de binnenkant is mooi! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL! (grappig dat ik dat nu een keer mag zeggen ;)

Nicole Parmentier zei

Wat superleuk dat je meedoet met onze challenge Cornelie! En hoe! Wat een leukerd!! Dit kaboutertje is zo grappig, en de binnenkant sluit naadloos aan bij de buitenkant dat maakt je kaart toch wel extra leuk. Toppertje! Bedankt voor het meedoen!

Je@net zei

Wat een super leuke kaart is dit, Cornelie!

Mariken zei

Wat een vrolijke en leuke kaart is dit! Jaaa...dat kaboutertje, wat een snoepie is dat! Mixed media, ik ben helemaal om en heb mijn draai gevonden. Geniet er erg van! Tja, dat is inderdaad een ommezwaai...ik heb heel veel stempels die ik niet meer gebruik...

GerJanne zei

Hihihi.... wat een jolige kabouter! Leuk bedacht om hem zo te plaatsen. En de binnenkant versieren is ook erg leuk om te doen. Ik vergeet het gewoon, zit niet in mijn systeem. Maar morgen niet! Dan zit hij zelfs in de lift.
Goed weekend alvast!

Stampin with Liz Design zei

Prachtig kaartje Cornelie! Ik heb de stempelset met de kabouter ook, vind ik erg leuk! Je alfabet en papier is ook erg mooi! Prachtig gedaan, binnen en buitenkant! Groetjes Linda

Sarah zei

Geweldig leuk!

Sarah zei

Die tutorial van die box, daar heb ik veel interesse in, staat al lang op mijn totdolijst. Waar vind ik hem? Ik keek al een rond op je blog ... X

Kaartenkraam zei

Hartstikke leuke kaart met die geinige kabouter!

groetjes van Ank

Colien zei

Heel leuk kaartje en nóg mooier met die versierde binnenkant!
grtz Colien

Nota Bene zei

Een superleuke kaart! Die kabouter is inderdaad een schatje en je hebt zo'n leuke kleurencombinatie gemaakt. De versierde binnenkant maakt het af!
Groetjes, Nele

Cornelie zei

Volgens mij als je op mijn blog in fe zoekfunctie card in a box tikt, komt ie tevoorschijn. Lukt dat niet, laat t me dan even weten. Succes!

Ellen zei

Wow, wat een leuke kaart! Bedankt voor het meedoen met DCL.
Groetjes Ellen

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Wat een leuk kaartje heb je gemaakt en al is de stempel een "oudje" ik vind em superleuk en ja de binnenkant ook zo vrolijk gemaakt, prachtig geheel!
Liefs Martha

Marjan zei

Echt een heel erg leuke kaart!! Ja,dat luie heb ik ook, maar ga toch proberen het vaker te doen. Leuk dat je er een nieuwe kaart voor maakte en dank je wel voor het meedoen, Cornelie!

gerrie zei


Wat een leuk en vrolijk kaartje Cornelie.Ook weer een leuk idee om rondom een stempel iets met een stencil te kleuren, toppie.
Groetjes, Gerrie.

Back to Top